Goed schilderwerk is iets wat meerdere voordelen met zich meebrengt. Het geeft namelijk onderhoud aan uw woonhuis of bedrijf wat belangrijk is voor het behoud van uw pand. Daarnaast geeft een nieuwe modieuze kleur uw woonhuis of bedrijf een nieuwe uitstraling. Een goed uiterlijk qua schilderwerk van uw bedrijf is tevens een visitekaartje. Naast goed schilderwerk is de kwaliteit van het product veelzeggend voor de hoogwaardige afwerking daarom werken wij voornamelijk met de topmerken zoals Sigma Coatings, en Boonstoppel Onze werkzaamheden op het gebied van schilderwerk liggen voornamelijk bij binnen- en buitenschilderwerk van woningen, kantoren en bedrijfspanden. Verder verzorgen wij het restauratie- of renovatiewerk van monumentale woningen. Wij denken graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen.
Buitenschilderwerk
Neerslag en vrieskou, maar ook droogte en zonneschijn hebben veel invloed op de bouwmaterialen van uw huis of bedrijfspand. De variatie in weertypen in ons land is groot. En daarmee is de voortdurende aanslag op de weerbaarheid van het geveltimmerwerk een feit. Periodiek onderhoud is noodzaak. "De kraan moet dicht", zeggen wij als schilders onder elkaar. Wat zoveel wil zeggen als: "Houd het vocht buiten". Dus wij controleren de gevel en herstellen voordat wij de kwast ter hand nemen. Beglazingskitvoegen, openstaande verbindingen, kopse kanten, ventilatie, scherpe kanten aan kozijnen, aansluiting op bestrating; het mag niet aan onze aandacht ontsnappen. Camoufleren met verf heeft geen zin. U wilt uw geld toch niet weggooien?! Wij willen graag goed werk afleveren. Daarom bereiden we het uiteindelijke schilderwerk grondig voor. Alleen dan kan het resultaat strak, fraai, als nieuw en duurzaam zijn. Uw investering zal op termijn een besparing op onderhoudskosten betekenen.
Binnenschilderwerk
Binnenschilderwerk: dat gaat om wanden, ramen, kozijnen en deuren in de woonruimten. De één kiest voor ‘weer fris’, de ander voor een volledig ander kleurenschema om daarmee de sfeer te veranderen. Wij verzorgen voor u een schilderbeurt voor uw gehele woning of kantoor, maar wij nemen ook deelopdrachten aan. Van keuken tot trappenhuis, van woonkamer tot zolderruimte.

Voor wandafwerkingen kunt u kiezen uit muurverven, behang, glasweefsel, sierpleisters, spuit- en stucwerk, marmerwerk en andere decoratieve afwerkingen.

Kleuradvies
Kleur is een kwestie van smaak. Hier bestaat geen twijfel over. Het combineren van kleuren en uiteindelijk de keuze voor een bepaalde tint heeft veel invloed in de verfraaiing van de ruimte. Het is soms moeilijk om te bepalen of specifieke kleuren op papier het juiste resultaat bereikt op de muren. Wij helpen u met het maken van de keuze door onafhankelijk advies te bieden gebaseerd op uw smaak. Kleuradvies geldt voor schilderwerk buiten en binnen.


.naar boven